Sétány a település főutcáján
Tompa város látképe
Városháza
Bokréta Önkormányzati Bölcsőde
Kapisztrán Szent János-templom
Sétány a központi parkban
Művelődési Ház
Bokréta Önkormányzati Óvoda
Piaccsarnok
Redl-birtok
Sulyok József játszótér
Tompai Szabó Dénes Általános Iskola
Szent Anna-templom

Idén is elindul a Nyári diákmunka program

A korai munkatapasztalat és jövedelemszerzés elősegítésére, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium ismét meghirdeti a Nyári diákmunka programot.

 A munka révén szerzett korai tapasztalat elősegíti a későbbi munkaszocializációs folyamatot, valamint hatással van a pályaválasztásra.

A 2020. évi program és a támogatott foglalkoztatás 2020. július 1-től 2020. augusztus 31-ig tart, a program részletes tájékoztatójában megfogalmazott feltételek mellett.

A munkalehetőségek kétirányúak:

  • Önkormányzati diákmunka esetén napi 6 órás munkavégzés támogatható.
  • A mezőgazdaság, vendéglátás és turizmus területén legfeljebb napi 8 órás munkavégzés támogatható. Ebben az esetben a munkabér és a hozzá kapcsolódó szociális hozzájárulási adó együttes összegének 75%-a támogatható.

A programra jelentkezés előfeltétele, hogy a 16-25 év közötti nappali tagozatos diák közvetítést kérőként regisztráljon a lakó-, vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  • személyes okmányok (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya)
  • érvényes diákigazolvány / az iskolai tanulmányok befejezése után a diákigazolvány visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolás
  • 18 éves kor alatt szülői/törvényes képviselői hozzájárulási nyilatkozat

Bővebb tájékoztatás a nyári diákmunkáról a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat weboldalán, illetve a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain kérhető.

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)

magyar falu program logo
bunmegelozesi projekt 2013
A Polgárőr Egyesület Tompa vissza nem térítendő támogatást nyert el a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó jogcím keretében.
polgaror tompa
Együttműködő médiapartnerünk:
logo halasihir
elbir logo
nemzeti jogszabalytar resize