A Városi Könyvtár szolgáltatásai szünetelnek

Közzététel dátuma

Tisztelt Olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Városi Könyvtár – a Kormány 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelete alapján – a kialakult helyzetre tekintettel 2020. november 11-től további intézkedésig szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

Olvasóinknak lehetősége van a dokumentumok hosszabbítására elérhetőségeinken keresztül. A késedelmi díj felszámítását a könyvtár zárvatartási idejére szüneteltetjük.

Könyvtárunk a következő intézkedésig 9-16 óra között elérhető, az e-mailben valamint facebook oldalunkon feltett kérdésekre igyekszünk a legrövidebb idő alatt segítséget nyújtani.

Elérhetőségeink:
Telefon: +3677/551-527;
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
facebook oldalunk: Könyvtár Tompa

Megértésüket köszönjük!

KIEGÉSZÍTÉS:
2020. november 17-től (kedd-péntek 9-12 ; 13-17, szombat 8-12) a már említett elérhetőségek egyikén történt előzetes egyeztetés és könyvigény leadás után lehetőség van a könyvtár bejáratánál a könyvek átadására-átvételére. Válogatáshoz ajánljuk a könyvtár polcait az elmúlt években beszerzett új könyveinkről (1500 kötet) (Moly.hu), valamint a megyei közös katalógust Opac.kjmk.hu).