Ebösszeírás Tompa . 2024.

kutya2
FELHÍVÁS: EBÖSSZEÍRÁS TOMPA - 2024.

Tisztelt Tompaiak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy három évente, legalább egy alkalommal, ebösszeírást kell végezni. Tompa város közigazgatási területén az ebösszeírásra 2024. április 1. és 2024. június 30. között kerül sor. Az eb tulajdonosának (tartójának) az Ebösszeíró adatlap kitöltése és benyújtása kötelező

Kérjük, hogy amennyiben az ebtartás megszűnik (eb elpusztult, elajándékozták, elköltöztek stb.), valamint az ebszaporulatot, illetve az adatokban történt változást is, legyenek szívesek, 30 napon belül bejelenteni.

Benyújtandó:
Az Ebösszeíró adatlap 2024 (ebenként külön adatlapot kell kitölteni)
Beszerezhető: Tompai Polgármesteri Hivatal 6. számú irodájában
Letölthető: honlapunk Dokumentumtárából (adatlap+tájékoztató)

Hogyan nyújtható be?
Személyesen:
Tompai Polgármesteri Hivatal folyósóján elhelyezett gyűjtődobozba.
Postai úton:  Tompai Polgármesteri Hivatal, Tompa, 6422 Szabadság tér 3. szám alatti címre.
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (aláírva, szkennelt formában). 

Elektronikusan: Az ebösszeíró adatlapot beküldheti egyszerűen az  E-önkormányzati portálról, ügyfélkapus bejelentkezés után:

  1. Lépjen be a portálra.Ehhez a nyitó oldalon kattintson az ÜGYINTÉZÉS BEJELENTKEZÉSSELgombra, majd végezze el az ügyfélkapus azonosítást.
  2. Válassza ki TOMPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁT- az ÖNKORMÁNYZAT KERESŐ-ben.
  3. Kattintson az ÜGYINDÍTÁSmenüpontra.
  4. Válassza ki az ügytípusnál az ebnyilvántartásügyet.
  5. Nyomja meg az ŰRLAP KERESŐ
  6. Nyomja meg az EBÖSSZEÍRÓ ADATLAP ONLINE KITÖLTÉSgombját.

Figyelem!

A 4 hónaposnál idősebb eb csak elektronikus transzponderrel (chippel) megjelölve tartható. Amennyiben a jogszabályban meghatározott kötelezettségüknek még nem tettek eleget, azt kérjük, haladéktalanul pótolják. Ha az állattartó az állat kötelező egyedi jelölését (chip) nem végezteti el a bírság összege: 225.000 Ft.

Amennyiben az állattartó az ebösszeírásra vonatkozó kötelezettségét nem teljesíti, vagy nem megfelelően teljesíti, a bírság összege: 150.000 Ft.

Szíves fáradozásukat köszönjük.                               

Tompa Város Önkormányzata